Få smilet du ønsker deg med Invisalign

Få smilet du ønsker deg med Invisalign

Invisalign er verdens mest avanserte gjennomsiktige system for tannregulering, og har allerede endret smilet til millioner av mennesker. Avhengig av utgangspunkt, vil man kunne rette opp tennene på så lite som 3 måneder.

Nå tilbyr Tannhelsehuset Haugesund behandling med Invisalign til voksne pasienter:

  • Første steg er en konsultasjon for å få informasjon om Invisalign, og en vurdering av nåværende tannstilling. Man vurderer også hvorvidt Invisalign kan være egnet som behandling.
  • Neste steg er å gjennomføre en nøyaktig 3d-scanning av tannstillingen. Dette brukes for å analysere behandlingen som er nødvendig.
  • Analysen gjennomgås sammen med tannlegen. Slik får man se simulerte bilder av sluttresultatet, vite antatt behandlingstid, samt informasjon om hva behandlingen vil koste.
  • Velger man å gjennomføre behandlingen, vil det lages en rekke avtagbare, gjennomsiktige reguleringsskinner, som gradvis retter opp tannstillingen. Behandlingen er oftest ferdig innen 3-6 måneder.

Når kan Invisalign benyttes?

Oftest benyttes Invisalign for å rette opp trangstilling og skjevhet i tannstillingen. Man kan også lukke mellomrom mellom fortenner, eller endre tannstilling i forkant av planlagt implantatbehandling eller annen protetisk behandling.

 

Kontakt vår avdeling på 24/7-bygget dersom du ønsker en konsultasjon eller mer informasjon!