Implantatbehandling – en god investering

Implantatbehandling – en god investering

Når uhellet er ute…

Tennene våre er utsatte i mange sammenhenger, og når uhellet er ute, opplever noen at de slår ut en tann eller to. Selv om det er en historie bak hver enkelt tann som er mistet, kan noen føle seg usikre og forlegne av å mangle en eller flere tenner. Vi løser dette for deg og gir deg smilet tilbake.

Manglende tenner kan også være medfødt, eller forårsaket av betennelse i tannkjøttet. Dette trenger ikke bare være et kosmetisk problem, men kan også gjøre det utfordrende å tygge skikkelig.

Så hva er egentlig et tannimplantat?

Det er en kunstig rot som settes inn i kjevebeinet, som man igjen kan feste kroner eller broer til. Implantatene er laget av titan og bruker noe tid før de fester seg ordentlig, før man kan fullføre med å sette en krone på toppen. Dette er blitt en anerkjent behandlingsmetode som svært mange har nytte av. De aller fleste av oss kan behandles. Implantatene behøver samme mengde kjærlighet og tannlegekontroller som de ekte tennene dine.

Hva koster det?

Dersom man erstatter en enkelt tann med implantat, er det noe dyrere enn en tradisjonell bro, men man unngår å slipe ned friske nabotenner. I noen tilfeller kan man også motta trygderefusjon for implantatarbeider. Tannhelsehuset kan gi deg korrekte opplysninger om hvilke regler som gjelder og hvilke rettigheter du har. Implantatbehandling er uansett en investering i helsen din, som kan være langvarig, om du tar vare på den/de.

Lurer du på noe mer om tannimplantat, må du ikke være redd for å kontakte oss. Vi opplever at mange kunder får en ny hverdag og kommer med positive tilbakemeldinger etter behandlingene.